DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TESUD’dan Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e ziyaret

TESUD’dan Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e ziyaret

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol ve Yönetimi dün Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e taziye ziyaretinde bulundu.

Akyol, “TESUD olarak hain saldırıyı lanetliyoruz”

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Vodafone Arena Stadyumunun yakınında patlatılan iki bomba sonucu hayatını kaybeden 44 vatandaşımız ve emniyet güçlerimiz ülkemizde sert tepki çekti. Vatandaşlar yaşanılan elim saldırı sonrasında polislerimize tam bir sahiplenme ve sevgi gösterisinde bulunuyor. Vatandaşların bu hareketi büyük takdir toplarken, ilçemizde de emniyet mensubu polislerimize çeşitli STK’lardan ve sendikalardan destek ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Dün TESUD Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol ve Yönetimi Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Akyol, “Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan hain saldırı sonucunda şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm milletimize ve siz değerli emniyet güçlerimize başsağlığı temennimizi iletmek istiyorum. Ülke olarak ne yazık ki zor bir süreçten geçiyoruz. Bizler bu süreci askerimizle, polisimizle ve milletimizle tam bir bütünlük içinde aşacağız. Bu yüzden de bugün siz değerli Emniyet Müdürümüze ve polislerimize taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Bu isteğimizi kırmadığınız için size çok teşekkür ediyoruz. Türk milleti askeriyle ve polisiyle çok güçlü bir devlettir” dedi.

Ziyaret için teşekkür etti

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, ziyaret için TESUD İlçe Başkanı Metin Akyol ve Yönetimine teşekkür ederken, hayatını kaybeden meslektaşları için üzgün olduklarını ifade etti.

dsc_0149 dsc_0150 dsc_0148

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.