DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

VEDA YEMEĞİ

VEDA YEMEĞİ

Bayan Yazıcı’ya Gölcüklü Kadınlardan

İlçemizde 6,5 yıl görev yaptıktan sonra, tayini Sakarya’nın Arifiye ilçesine çıkan, Gölcük kaymakamı Adem Yazıcı’ya veda ziyaretleri sürerken, dün eşi Muteber Yazıcı için veda yemeği verildi. Gölcük de çalışan bayan memurlar ve muhtarlar dün Köfteci Ramiz’de Bayan yazıcı için bir veda yemeği düzenlediler. Yemekte veda anısına bayan Yazıcı’ya hediye verildi.

Bayan Yazıcı duygusal anlar yaşadı

İlçemizde 6,5 yıldır yaşayan yazıcı ailesi için, veda ziyaretleri başladı. İçişleri kararnamesiyle, tayini Sakarya’nın Arifiye ilçesine çıkan, Gölcük kaymakamı Adem Yazıcı’ya veda ziyaretleri sürerken dün Köfteci Ramiz’de Bayan Yazıcı’ya veda yemeği verildi. Gölcük muhtarlar derneği başkanı Bilge Saralın organize ettiği veda yemeği duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Bayan yazıcı yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Bugün beni çok mutlu ettiniz. Eşimin görevi nedeni ile birçok yere gezdik, İlk buraya tayinimiz çıktığında çok büyük konuşmuştum. İyi ki de konuştum burası deprem bölgesi gidilmez dedim, ama gördüm ki burası benim memleketim gibi oldu. En uzun süre kaldığımız şehir Gölcük. Bütün Gölcük halkına teşekkür ederim” dedi.

dsc_0250 dsc_0251 dsc_0237 dsc_0238 dsc_0240 dsc_0241 dsc_0242 dsc_0243 dsc_0244 dsc_0245 dsc_0246 dsc_0247 dsc_0248

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.