DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

5 Farklı ülkeden 22 proje temsilcisini ilçemizde ağırlıyoruz”

5 Farklı ülkeden 22 proje temsilcisini ilçemizde ağırlıyoruz”

AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ OLAN ERASMUS OLASA TEMSİLCİLERİ GÖLCÜK’TE

22 Proje temsilcisi Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu’nun davetlisi olarak hazır bulundu. ÖZ-DE-BİR Özel Uygulama Okulu Müdürü İrfan Karabulut Projeleri hakkında bilgi verdi. Karabulut:

“Bir Avrupa Birliği Projesi olan ERASMUS OLASA projesi otizmli çocukların bahçe oyunları ve spor aktivitelerini geliştirmeyi amaçlıyor.

“Okulumuz ÖZ-DE-BİR Özel Eğitim Uygulama Merkezi , AB Erasmus + projesi kapsamında stratejik okul Ortaklığı projesi yapmıştır. Proje koordinatörü Romanya olup, 6 ortaklı 2 sene sürecek bir projedir. Projemizin Adı : Çocuk oyunları ve spor activiteleri. Proje Ortaklarımız : Romanya, İngiltere, Portekiz , İtalya ve Polonya.

Proje kapsamında okulumuz veliler ile çocukların ortaklaşa hazırladığı sekiz geleneksel oyunu proje ortaklarımıza sunacağız. Bir hafta süresince okulumuzda bulunacak 22 öğretmen hem öğrencilerimizle dersler yapacaklar ve ayrıca öğretmenlerimizin yapmış olduğu dersleri gözlemleyecek, deneyim ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Projemizin ilk toplantısı Romanya da yapıldı. Okulumuzda ki bu toplantıdan sonra mayıs ayında İtayla da yapılacak toplantıya 4 öğretmenimiz katılacak.

Bir hafta süresince konuklarımız ilçemizde ve ilimizde bulunan diğer özel eğitim okullarını ve şehrimizde bulunan müze ve tarihi yerleri de ziyaret edecekler.” dedi.

 

2 3 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.