DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GAZETECİLİK MESLEĞİ DEĞERLİDİR

GAZETECİLİK MESLEĞİ DEĞERLİDİR

Gölcük Kent Konseyi’nden Gazetemize ziyaret

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Yürütme Kurulu Üyeleri, 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Gazetemiz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ve personelimizi ziyaret etti. Başkan Şentürk, tüm basın mensuplarının 16 Ocak Basın Onur Gününü kutladı.

Basın Onur Günümüzü kutladılar

16 Ocak Basın Onur Günü ilimizde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Gazeteciler bu güzel günde hatırlanarak, emekleri için teşekkür edildi. Dün bu münasebetle Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemizi ziyaret ederek Basın Onur Günümüzü kutladı. Başkan Şentürk, “Tüm emekçi basın mensuplarımızın 16 Ocak Basın Onur Gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Basın mensupları olarak sizler gerçekten çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Bu yüzden basın mensupları bizim için çok değerli” dedi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, “16 Ocak Basın Onur Günümüzü kutlayan  siz değerli Kent Konseyimize teşekkür ediyorum. Bizler her zaman görevimizi Gazetecilik mesleğinin değerini bilerek icra ediyoruz. Bu yüzden de Gölcük’te uzun yıllardır başarıyla yerine getiriyoruz” dedi.

IMG_0580 IMG_0575

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.