DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLK BEŞ İÇİNDE YER ALDI!

İLK BEŞ İÇİNDE YER ALDI!

Ziyaretçilerinin çoğunluğu, gayrimenkul sahibi olmayı planlayan alıcılardan oluşan 3DKonut.com, geçtiğimiz yıl aralarında Kocaeli’nin de olduğu farklı şehirlerdeki markalı konut projelerine 60 binin üzerinde müşteri formu yönlendirdi…

 EN ÇOK PROJE BAKILAN ŞEHİRLER SIRALAMASINDA KOCAELİ,

3DKonut.com isimli emlak portalı, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün ve alıcıların genel profilini de ortaya koyan 2016 verilerini paylaştı. Site yöneticisi Aybars Görpe’nin verdiği bilgiye göre Kocaeli, “markalı konut projeleri en çok ziyaret alan şehirler” sıralamasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa ile birlikte ilk 5 içinde yer aldı.

Ziyaretçilerinin yüzde 62’si, yeni ev sahibi olmayı planlayan 25 – 44 yaş aralığındaki kişilerden oluşan 3DKonut.com, 81 şehirden 2 binin üzerinde inşaat firmasına ait, 5 binin üzerinde markalı konut projesine ilişkin 2016 verilerini açıkladı. Geçen yıl markalı konut projelerine 60 binin üzerinde müşteri formu yönlendiren sitede en çok görüntülenme 2016’nın Ocak ve Şubat aylarında yaşandı.

Türkiye’deki markalı konut projelerine yurt dışından en fazla ilgi Almanya, Rusya ve Fransa’dan!

Konut almak isteyenlerin, satış ofisine gitmeden önce, ihtiyaçları olan tüm bilgileri internet üzerinden ve mümkün olan en kolay yoldan almalarını amaçlayan 3DKonut.com’un tüm detaylarıyla sergilediği markalı konut projeleri 2016 yılında yurt dışında en çok Almanya, Rusya ve Fransa’dan gezildi.

Yılın en çok ziyaret edileni “yeni markalı konut projeleri” oldu!

Tüm yıl boyunca 3DKonut.com ziyaretçilerinin ilgi odağı “yeni markalı konut projeleri” oldu. Sitede sergilenen markalı konut projeleri içinde 2016’da en çok ilgiyi sırasıyla Deniz İstanbul, Maslak 1453, Koordinat Çayyolu, Avrupa Konutları Atakent 4 ve Northgate Ankara gördü.

2016’nın en merak edilen ismi NEF’in kurucusu Erden Timur

3DKonut.com’da inşaat sektör profesyonellerinin biyografilerine yer verilen “Kim Kimdir?” bölümü, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Sitenin geçen yıl en çok ziyaret edilen profesyoneli Nef markasının kurucusu 1982 doğumlu Erden Timur oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban ve Maya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri Özsüer, 2016’nın en çok merak edilen isimleri arasında yer aldı.

Aybars_Gorpe_Gorsel Aybars_Gorpe_Gorsel1 3DKonut.com_İnfografik2016

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.