DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İNCE hareket

İNCE hareket

Eski takımdan

Derince Birlikspor’da birlikte top oynadığı arkadaşları Erhan Yılmaz’a destek ziyaretinde bulundu. Takım arkadaşları “Kardeşlerin olarak yanındayız. Yalnız değilsin” diyerek genç başkanı cesaretinden ve başarısından dolayı tebrik etti

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz’a eski takım arkadaşlarından destek geldi. Derince Birlikspor’da top oynadığı dönemlerden takım arkadaşları olan İlhan Demireki, Ramazan Yalçın, Bayram Çelik ve İhsan Sayar kulüp binasına giderek başkan Erhan Yılmaz’ı tebrik etti, ardından ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Bir süre eski günleri yad eden eski arkadaşlar koyu sohbete tutuldu.

CESARET İSTEYEN KARAR

Eski takım arkadaşları başkan Erhan Yılmaz’a “Futbolun içinden geldin. Derince’de birlikte oynadık. Efsanemiz Kocaelispor’da da oynadın. Kocaeli Birlikspor’da da başarılı performans gösterdin. Derken radikal bir kararla kulübü satın aldın. Bu kesinlikle cesaret isteyen bir adım. Kulüp yönetmek kolay iş değil. Bu işe girdiğin için tebrik ediyoruz. Ayrıca öyle böyle gitmiyorsun. Takım son derece iyi oynuyor ve başarılı sonuçlar alıyor.

HERKES SİZİ KONUŞUYOR

Kulübün faaliyetlerini gazetelerden, televizyonlardan takip ediyoruz. Çevremizden de duyuyoruz. İlçede herkes kulübün cep telefonu uygulamasını konuşuyor. Çok iyi düşünmüşsünüz. Bu başarıların tesadüf olmadığını biliyoruz. Destek konusunda yalnız bırakıldığının da farkındayız. Sahipsiz olmadığını, yalnız olmadığını hissettirmek için geldik. Kardeşlerin, dostların olarak senin yanındayız. Daha başarılı olacağına inanıyoruz” dedi. Takım arkadaşlarının yanında olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Erhan Yılmaz ise “İyi ki sizleri tanımışım” karşılığını verdi.

erhan yılmaz ve eski arkadaşları

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.