DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Veli ve öğretmenler doyasıya eğlendi

Veli ve öğretmenler doyasıya eğlendi

Sinan Dereli Okul Aile Birliği’nden muhteşem organizasyon

İzmit’in gözde okullarından olan Sinan Dereli Ortaokulu Okul Aile Birliği’nce yapılan etkinlikte veliler doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı.

MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe velilerin yanı sıra idareciler ve öğretmenler katıldı. Yaklaşık 250 davetlinin katıldığı etkinlikte okula gelir elde etmek amacıyla okul logolu kurabiyeler satışa sunuldu. Okula gelir elde etmek için yıl boyunca gezi ve eğlence gibi bir çok etkinlik düzenlediklerini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Biten, “B u tür etkinliklerle hem okulumuza gelir sağlıyoruz hem de velilerin kaynaşmasını sağlıyoruz.” Dedi. Çalan müziklerin etkisiyle veliler doyasıya eğlenirken, en çok bilet satan 7-B sınıf temsilcisi Tolga Bozüyük’e plaket ve hediye verilirken sınıf temsilcileriyle pasta da kesildi.

IMG-20170124-WA0033 IMG-20170124-WA0034 IMG-20170124-WA0032

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.