DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2016-2017 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

2016-2017 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

2016-2017 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı dün Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

2016-2017 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı dün Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Şimşek, Ömer Kızıldağ ve Okul Müdürleri katıldı.

Kaymakam Altıntaş Gölcük’te eğitim durumu hakkında düşüncelerini dile getirdi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, toplantıda açıklama yaparak Gölcük’ün eğitim durumu hakkında Kaymakam Altıntaş’a ve Okul Müdürlerine bilgi verdi. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’te her yıl eğitim seviyesinin arttığıyla ilgili önemli gözlemler var. Bizim için eğitim çok önemli. Eğitim seviyesini daha da arttırmak için çalışmalarda bulunacağız. Bizim hedefimiz eğitimiyle diğer il ve ilçelere örnek olacak Gölcük’e ulaşmaktır. İlçemizde öğrencilerimiz yenilenen okullarda eğitim görmekte. Yapımı devam edilen okullarımızda da sorun gözükmemekte. Gölcük hem eğitim yuvalarıyla hem de eğitimiyle örnek ilçe olacak” dedi.

IMG_1554 IMG_1558 IMG_1559 IMG_1548

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.