DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu manzara Vatan Caddesi’ne yakışıyor mu?

Bu manzara Vatan Caddesi’ne yakışıyor mu?
26.02.2017
946
A+
A-

Bu manzara Vatan Caddesi’ne yakışıyor mu?

Gölcük büyük bir Donanma Kenti, Değirmendere’de körfezi incisi olarak bilinir. Gel gelelim ilçemize bağlı Değirmendere’de bazı görüntüler bu güzel yere hiç yakışmıyor.

Eşyalar akşam saatlerinde dışarı bırakılıyor

Her zaman temizliği ve düzenli sokaklarıyla bilinen Değirmendere maalesef bazen kendini bilmez vatandaşlar tarafından atılan eşyalara rastlanabiliyor. Sokaklara bırakılan çöpler oldukça kötü görüntüler yansıtıyor. Evlerindeki eskiyen eşyalarını sokaklara bırakan vatandaşlar sorumsuz bir davranışa imza atıyor. Sokaklara bırakılan bu eşyalar günlerce yerinden kaldırılmıyor. Ve ne yazık ki bu manzara Körfezin İncisi Değirmendere’ye hiç mi hiç yakışmıyor. Vatandaşlarda ortaya çıkan olumsuz görüntülerden şikayetçi. Vatandaşlar bu tip eşyaların genelde akşam saatlerinde bırakıldığını dile getirirken, bu yüzden de sokakların kirletildiğini söylediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.