DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Dörtyol’da aydınlatma lambasının elektrik kabloları dışarıda duruyor

Değirmendere Dörtyol’da aydınlatma lambasının elektrik kabloları dışarıda duruyor

Geçtiğimiz aylarda gazetemizde de dile getirdiğimiz çoğu aydınlatma ve elektrik direklerinin elektrik kabloları dışarıda şeklindeki haberleri çocukların güvenliği nedeniyle gazetemizde yer veriyoruz. Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde bulunan bir aydınlatma lambasının elektrik kabloları dışarıda duruyor. Vatandaşların açıkta olan kabloların kapakla kapatılmasını istiyor.

Vatandaşlar, “Kablolar kapakla kapatılsın”

İlçemizin birçok noktasında bulunan aydınlatma direkleri ve trafik ışıklarının elektrik kabloları dışarıda durması özellikle küçük çocuklar için tehlike arz ediyor. Bizde bu durumu gazetemize taşıyarak yetkililere duyuruyoruz. Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde bulunan bir aydınlatma direğinde bulunan elektrik kabloları dışarıda açık şekilde duruyor. Bu durum bazı vatandaşların gözlerinden kaçmıyor. Vatandaşlar yetkililere açıkta duran kabloların kapakla kapatılmasını istiyor. Gölcük’te yaptığımız haberlerden sonra pek çok aydınlatma direklerinde önlemler alındı. Dörtyol’daki aydınlatma lambasına da önlem alınması özellikle küçük çocuk sahibi aileleri çok mutlu edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.