DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜKSPOR 2. LİG YOLUNDA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

GÖLCÜKSPOR 2. LİG YOLUNDA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

 

  1. Lig’in 27. haftasında Pazar günü Anagold 24Erzincanspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Gölcükspor ‘da gözler üst sıralara çevrildi.

Ligde ilk 27 haftada 39 puan toplayarak play-off hattında bulunan kırmızı-siyahlı ekip, son iki haftada grup lideri Sancaktepe ile berabere kalırken, Beylerbeyispor’u 1-0 mağlup etti.

Kırmızı – Siyahlılar, Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Gölcükspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Ardından pas, top kontrol, 5’e 2 ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

“GÖLCÜK’E GALİBİYET İLE DÖNECEĞİZ”

Grup liderliğini amaçlayan ve adım adım hedefe ilerleyen Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını belirterek, ” Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarını her gün çift antrenman yaparak güç, direnç,kondisyon çalışmaları olumlu sonuçlar vermiştir. Maçı kazanarak çıkışımızı devam ettirip, geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Alacağımız galibiyet 2. Lig yolunda bizi daha güvenli kılacak. Deplasmanda oynayacağımız maçın sonuna kadar varımızı yoğumuzu ortaya koyarak 3 puanı alacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. ” şeklinde konuştu.

“2. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Takım olarak çok iyi antrenman yaparak maçlara çıktıklarını söyleyen Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, “Haftanın beş günü antrenman yapıp altıncı gün maça çıkıyoruz. Maçların önemlilik derecesine göre antrenman sayıları da bazı zaman artabiliyor. Yaptığımız yeni transferlerin uyum sağlamasıyla birlikte daha güçlü bir ekip olduk. Bugüne kadar aldığımız sonuçlarla büyük bir başarı yakaladık. Ligin güçlü ekiplerinden olan bir takımla daha zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Hiçbir şekilde rakibimizi küçümsemiyoruz. Bu maçtan da galip ayrılmak istiyoruz. İnşallah büyük hedefimiz olan 2. Lige çıkmayı istiyoruz” dedi.

Erzin İlçe stadında oynanacak olan maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan kırmızı siyahlı temsilcimiz bu zorlu deplasmandan 3 puan alarak Gölcük’e dönmeyi hedefliyor.

3549ff79-e7fc-487e-a76a-d23bf2b470fc 7581caaa-bc3f-4fe8-85fa-b1649ec3ec7b 8964ee26-259b-4e24-9826-f17166ec4009 d6634afa-14d2-4d18-af58-169d65aa1be8 8eb51ac5-3966-4ae8-a92f-e651f636fe31

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.