DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÜZERGAH İZCİLİK DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

GÜZERGAH İZCİLİK DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sekreteri Metin Doruklu tarafından Başkan Ellibeş’e İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “Bizimle Ol Bağımlı Olma” projesi hakkında bilgiler verildi.

Derneklerimize Desteğimiz Sürecek

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ellibeş İlçemizde bulunan spor kulüplerinin yetiştirdiği sporcuların Türkiye genelinde katıldıkları müsabakalarda gösterdikleri başarılar bizleri sevindirmekte ayrıca ilçemizin isminin duyulması anlamında büyük önem arz etmektedir. Bu alanda başarılı bir şekilde hizmet veren Güzergah İzcilik Derneğimize ve tüm diğer derneklerimize desteğimiz her zaman sürecek ve yapılan projelere de elimizden geldiğince katkı koymaya çalışacağız” dedi.

“Bizimle Ol Bağımlı Olma” Projesi İle Gençlere Destek

Başkan Ellibeş’in kendisini ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Sekreteri Doruklu yaptığı açıklamada, Amacımız gençlerimizi spora yönlendirerek, kendilerini ifade edebilen sosyal bir birey olarak yetiştirmelerine katkı koyabilmek. Bu anlamda İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığımızın desteğiyle “Bizimle Ol Bağımlı Olma” projesi adı altında çalışmalar yürütüyoruz. Proje ile madde bağımlılığı riski altında bulunan gençlerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine yönelik ve sosyal uyum çerçevesinde danışmanlık faaliyetleri ve yönlendirici eğitimler yapmak. 11-18 yaş arası 150 genç sosyal uyum faaliyetlerine katılması ve sosyal hayata dahil etmesi hedefleniyor.

Gençlerin, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, toplumsal aidiyet duygusu yüksek toplumsal hayata aktif katılan temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kulllanan ve uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkan ve zemini oluşturmak amaçlanıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

IMG_5848 IMG_5850

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.