DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KALİTELİ EĞİTİMİN ADRESİ

KALİTELİ EĞİTİMİN ADRESİ

Boğaziçi Etüt Merkezi 18-19 Şubat’ta bursluluk sınavı yapacak

İlçemizin en kaliteli Etüt Eğitim Merkezlerinden birisi olan ve Değirmendere’de Merkez Mahallesi’nde ve Atatürk Mahallesi’nde iki şubesi bulunan Boğaziçi Etüt Eğitim Merkezi 18-19 Şubat tarihlerinde Bursluluk Sınavları gerçekleştirecek.

Kurum başarılarıyla dikkat çekiyor

Kurum Sahipliğini Mehmet Özden’in yaptığı Boğaziçi Etüt Eğitim Merkezi kaliteli eğitimi ile dikkat çekiyor. Değirmendere iki şubesi ile öğrencilere kaliteli eğitim hizmeti veren Kurum 18-19 Şubat tarihlerinde Bursluluk Sınavı verecek. Boğaziçi Etüt Eğitim Merkezi Merkez Şube Müdürü Ömer Kıdık ve Atatürk Şube Müdürü Saruhan Çetin kurumlarında gerçekleştirilecek olan sınavlar hakkında bilgi verdi. Bursluluk Sınavlarının ücretsiz olacağını ifade eden Kurum Müdürleri Boğaziçi Etüt Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimlerin öğrencilerin geleceklerinde büyük fayda sağladığını belirtti. Şu ana kadar kurumlarında eğitim gören ve 2016 Kasım ayı’nda gerçekleştirilen TEOG Sınavında büyük başarı elde ettiklerini ifade eden Kurum Müdürü Ömer Kıdık, 120 Sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye Birincisi olan Öğrencilerinin Hasan Eren Çakır ve Kübra Yıldız olduğunu belirtti. TEOG sınavında öğrencilerinin büyük başarı elde ettiğini ifade eden Kurum Müdürü Saruhan Çetin,”Kurumumuzda eğitim gören ve 2016 Kasım ayı TEOG Sınavına giren 120 öğrencimiz sınavlarda büyük başarı kaydetti.  Bu da kurumumuzun kalitesini ispatlıyor” dedi.

Sınav birinci ve ikincisine yüzde 100 burs verilecek

Boğaziçi Etüt Eğitim Merkezi’nde 3.,4.,5.,6., 7.  ve 8. Sınıflara yönelik eğitimler verildiğini ifade eden Kurum Müdürü Ömer Kıdık, 18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bursluluk sınav seanslarının 10.00-12.30-15.00 olduğunu belirterek, sınava gireceklerin bu seanslardan herhangi birisini seçebileceğini ifade etti. Kıdık, “Sınav Burs oranları 1. ve 2.’ye yüzde 100 burs, 3 ve 6. Arası yüzde 75 arası burs, 7 ve 13. Arası yüzde 50 burs, 14. ve 20. Arası yüzde 40 burs, 21. ve 50. Arası yüzde 50 burs, 51. ve sonrası yüzde 10 burs sağlanacaktır.”

Haber: Arif ÖZTOK

Boğaziçi etüt merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.