DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Merkez Kapalı Çarşı daha da canlanıyor

Merkez Kapalı Çarşı daha da canlanıyor

Merkez Kapalı Çarşı daha da canlanıyor

17 Ağustos Kapalı Çarşısı’nın otopark’a dönüştürülmesi kararının alınması sonrasında geçtiğimiz ay itibariyle boşaltılmıştı. Vatandaşların oldukça sevdiği kapalı çarşının kapanmasından sonra esnaflar ilçe geneline dükkanlarını açtı. Gölcük Belediyesi’nin yan tarafında bulunan Merkez Kapalı Çarşısı’nda dükkanlarını açan bazı esnaflar ise Merkez Kapalı Çarşısı’nı daha da canlandırdı.

Gölcük halkı artık daha fazla Merkez Kapalı Çarşı’yı tercih ediyor

Depremden sonra esnaflar için açılan 17 Ağustos Kapalı Çarşısı geçtiğimiz ay itibariyle kapatıldı. Esnaflar dükkanları boşaltırken, bir çok esnaf dükkanını Merkez Kapalı Çarşı’ya taşıdı. Merkez Kapalı Çarşı’ya gelen esnaflar Kapalı Çarşı’nın daha da canlanmasını sağladı. Kapalı Çarşı’nın kapatılmasına üzülen vatandaşlar, Merkez Kapalı Çarşı’nın canlanmasına seviniyor. Merkez Kapalı Çarşı’da geçtiğimiz aylarda bir çok boş dükkanlar varken, esnafların burayı tercih etmesi kapalı çarşı için oldukça faydalı oldu. Gölcük halkı artık daha fazla Merkez Kapalı Çarşı’yı tercih ediyor. Alışveriş yapmayı seven vatandaşlar, kapalı çarşının canlanmasına oldukça seviniyor. Vatandaşlar, “Merkez Kapalı Çarşı’nın canlanmasına seviniyoruz. Çünkü kapalı çarşı esnaflar taşınmadan önce çok canlı değildi. Boş olan dükkanlar doldukça burası daha da güzelleşiyor. Esnafların burayı tercih etmesi güzel oldu” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.