DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ GÜREŞÇİDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ GÜREŞÇİDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takıma seçilmeye hak kazanan Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer ve Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar’ı makamında ağırladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 17-18-19 Şubat tarihleri arasında Rize’de yapılan U 23 Grekoromen Güreş Türkiye şampiyonasına Gölcük Belediyespor kulübü Antrenörü Rüstem Çavdar nezaretinde katılan Sıraç Sefer yaptığı altı karşılaşmadan beşini kazanarak Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Güreşçilerimizin Her Zaman Destekçisi Olacağız

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Gölcük’te güreşe olan ilgi, başarıyı da beraberinde getiriyor. Belediye olarak bizde güreşçilerimize elimizden gelen desteği sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ata sporumuz olan güreşin yaşatılması içinde elimizdeki imkanlar çerçevesinde sahip çıkıyoruz. Gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimi bir arada götürebilme becerisine sahip oluyorlar. Bu şekilde gençlerimizi yönlendirdiğimiz sürece de daha güçlü bireyler ortaya çıkacaktır. Bu anlamda Türkiye 3. sü olarak Milli takıma seçilmeye hak kazanan Güreşçimiz Sıraç Sefer’i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu süreçte yanında olan, ona rehberlik yapan Rüstem Çavdar hocamıza da böylesinde başarılı sporcular yetiştirmesinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başarılarımız Artarak Devam Edecek

Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar “Sıraç Sefer bilindiği üzere Grekoromen 80 kg’da Türkiye 3. sü oldu. Yıllarca 16-17 yaş grubu olan yıldızlar liginde yıllarca faaliyet gösterdik. Ve o liglere de bir grekoromen ve bir serbest stil olmak üzere katılmak zorundaydık ve o zamandan beri de grekoromende de faaliyet gösteriyoruz. Bundan 6 yıl önce kendi yetiştirmiş olduğumuz sporcularımızla katıldığımız Türkiye büyükler Grekoromen Liginde takım olarak ilk 4’e girip Kocaeli’de bir ilki de gerçekleştirdik. Daha sonra serbest ve grekoromen dallarında da sporcularımızı güreştirmeye devam ediyorduk. Sıraç kardeşimizin de yapı olarak, beceri olarak yapmış olduğu müsabakaları da göz önünde bulundurarak Grekoromende daha başarılı olacağını öngörerek, yaklaşık 3 yıldan beri Grekoromende güreştirmeye başladık. Nasip bu seneymiş ki, zorlu rakiplerini aşarak 3. olma başarısını gösterdi. Bundan sonraki süreçlerde de her zaman olduğu gibi bizlere imkanlar verildiği sürece aynı başarıları göstermenin arzusu ve gayesi içerisinde olacağız. Bu anlamda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

IMG_6567 IMG_6569 IMG_6571 IMG_6573 IMG_6565

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.