DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programı açıldı.   16 kursiyerin katıldığı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 14 Şubat- 27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olup, 3 hafta teorik 3 hafta pratik olmak üzere 6 hafta eğitim verilecektir.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen açılışa Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ile birlikte tüm hastane çalışanları ve program kursiyerleri katıldı.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç açılış konuşmasında; girişimsel işlemlerin yoğun olarak uygulandığı morbidite ve mortalite oranlarının yüksek olduğu yoğun bakım ünitelerinde Hemşirelik bakımının çok önemli olduğunu, ilimizdeki hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde görev yapan tüm meslektaşlarımızın, mesleki bilgi beceri ve tutumlarını geliştirmeye yönelik sertifikalı eğitim programlarından faydalanmalarına öncülük etmekten hastane olarak gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yoğun Bakım Ünitesinde  çalışan Hemşirelerin vazgeçilmez rollerinden bahseden Hastane Yönetici/Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş, sertifikalı eğitim programının içeriği ve öneminden bahsetti. Yoğun Bakım konusunda yetişmiş insan gücünün çok önemli olduğunu, bu anlamda kursiyerlerin Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok iyi eğitim alacaklarını ifade etti.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler yaptığı konuşmada sertifikalı eğitim programlarının öneminden bahsederek, programda emeği geçen Hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

Yapılan konuşmanın ardından gerçekleştirilen açılış kokteyline tüm hastane çalışanları ve kursiyerler katılım sağladı.

IMG_3906 IMG_3912 IMG_3979 IMG_3867

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.