DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Kadın Kolları Başkanı 50 adet bilet aldı

MHP Kadın Kolları Başkanı 50 adet bilet aldı

Geçtiğimiz Cumartesi Kongre Sarayı Kültür Merkezinde gerçekleşen geçtiğimiz hafta sonu MHP İlçe kongresine katılan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk  “Bir Millet Uyanıyor” adlı tiyatro gösteriminin 50 adet biletini alarak destekte bulundu.

“Bir Millet Uyanıyor” 11 Nisan’da Kongre Sarayı kültür Merkezinde

Mor kelebek tiyatrosu’nun hazırladığı ve 15 temmuz gecesinde yaşanılan hain darbe girişimini konu alan “Bir Millet Uyanıyor” adlı tiyatro gösterimi için MHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk 50 adet bilet alarak destekte bulundu. Oyunun yazarı ve yönetmeni Akgün Öztürk desteğinden dolayı için  MHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk’e desteklerinden dolayı çok teşekkür etti ve oyunu hakkında şunları söyledi. Akgün Öztürk, “15 Temmuz gecesinde yaşanılan hain darbe girişimini konu alan “Bir Millet Uyanıyor” adlı oyunumuzu 11 Nisan Salı akşamı Ak parti ve MHP İlçe teşkilatlarının desteği ve Gölcük halkının katkılarıyla hainliğe ve hainlere karşı dur diyeceğiz. Bu tiyatro için çok emek harcadım inşallah Gölcük halkıda desteklerini verir ve oyunumuzu beğenirler” dedi. Oyunun yazarı ve yönetmeni  Akgün Öztürk, Genel ,Tiyatro genel Müdürü Mehmet Kısa , Direktör İsmet Çık, Asistan Neşe Asi, Oyuncular Ayla Öztürk, İbrahim Çık, Uğur Bayram,  Şebmen Gitgel.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.