DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark’taki saksılar çiçeksiz kaldı

Anıtpark’taki saksılar çiçeksiz kaldı

Gölcük’ün en büyük ve en eski parklarından olan Anıt park’ta bulunan saksıların içinde çiçek olmaması parka gelen birçok vatandaşımızı üzüyor.

Anıtpark’taki boş saksılar vatandaşları üzüyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla ve havaların bir sıcak bir serin olduğu son günlerde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçemizin bir çok noktasını çiçeklendirirken Gölcük’ün en büyük ve en eski parklarından olan Anıtpark’taki saksıları boş bırakması Gölcük’lü vatandaşları üzdü.

Vatandaşlar çiçeklendirilmesini istiyor

Havaların ısınması ile genci yaşlısı çocuğu demeden bir çok vatandaşımızın akın ettiği Anıtpark’ta bulunan saksıların boş olması parka gelen vatandaşların dikkatini çekiyor. Anıtpark’a gelen vatandaşlar, “ biz bu parkı çok seviyoruz ve hemen hemen her gün buraya geliyoruz. Artık yaz geliyor her yer çiçeklendi. Geçtiğimiz günlerde park ve bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gölcük’ün birçok noktasına çiçek ekti. Neden Anıtpark’ada çiçek ekip güzelleştirmiyorlar. Bizler en kısa zamanda bu boş olan saksıların çiçeklendirilerek Anıtpark’ın daha da güzelleşmesini istiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.