DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU
19.03.2017
846
A+
A-

 BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 18 Mart Çanakkale Zaferini anma gününde Karamürselli Şehit ve gazi yakınları ile yemekte bir araya geldi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Protokolde Başkan Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yaşar Göközkut eşlik etti.
Başkan Yıldırım yemek programında yaptığı konuşmada “Geçmişte olduğu gibi hem içeriden hem de dışarıdan birçok düşmanla mücadele ediyoruz. Bu ülkede bitmeyecek olan tek bir şey varsa o da Çanakkale ruhudur. Bu ruha sahip olan bu millet ebediyete kadar var olacaktır.
Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne kadar bu vatan için emeği geçmiş bu vatan için mücadele etmiş şehitlerimiz ve gazilerimize her ortamda minnet ve şükranla anıyoruz. 15 Temmuz’da bu ülkeyi yok etmek üzere kalkışanlara karşı milletimizin gösterdiği büyük cengaverliğe hepimiz şahidiz. Çanakkale Ruhu öldü diyenlere bu millet Yeni Kapı Ruhu ile cevap verdi. Hamd olsun orda siyasetin her bir bireyi, her bir düşünce dedi ki; Mevzu bahis Vatan ve biz her şeyi geri plana atıyoruz. İşte böyle bir milletiz biz, bu milletin evlatları ve fertleri olmaktan da gurur duyuyoruz. Bizler, bu makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz, bu makamları işgal ettiğimiz sürece bu vatan için, bu millet için, sizler için çalışıyoruz ama en büyük keyif en büyük özellik ise bu vatan için canını feda eden şehitlerimizin yanında olmaktır.
Bu vatan için çarpışan gazilerimiz ile beraber onlara hizmet etmek. Biz sizlere hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Bir kardeşiniz olarak her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştık, gayret ettik bundan sonrada öyle olacak, istekleriniz bizler için emirdir. Sizleri gerçekten Allah için seviyoruz. Çünkü Sizler, hiç bir şey düşünmeden, hiçbir karşılık beklemeden bu vatan için bedel ödemiş insanlarsınız. Şahadet mertebesi bizim için kutsaldır. Hepimiz vakti saati gelince bu dünyadan ayrılacağız, Allah bizlere de öyle makamlara ulaşmayı nasip etsin.’’ Dedi.
Yaklaşık 1 saat süren programına ardından Karamürsel’de ki şehit yakınları ve gaziler Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a kendileri için yaptıkları ve her zaman yanlarında olduğundan dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.