DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BİR AKIL 80 MİLYONA YETMEZ”

“BİR AKIL 80 MİLYONA YETMEZ”

İzzet Çetin Gölcük’ü turladı

Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Kocaeli, 24. Dönem Ankara Milletvekili İzzet Çetin Gölcük’de hayır çalışmaları yaptı. Gölcük İlçe Örgütünün düzenlediği programa katılan Çetin, neden hayır denmesi gerektiği ile ilgili bilgi verdi, hayır oyu istedi.

GÖLCÜK MAHALLELERİNDE HAYIR’I ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Kocaeli, 24. Dönem Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Sekreteri Metin Kaya, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Dursun Genç ve İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bozkurt Uslu Gölcük de gün boyu referandum için çalışma yaptı. Gölcük merkez, Şirinköy, Düzağaç ve İpekyolu mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunan, kahvehanelerde vatandaşla sohbet eden CHP’liler neden hayır denmesi konusunda bilgi verdi, hayır oyu istedi.

VERECEĞİNİZ KARARI İYİ TARTIN

Burada sizlere İlçe Başkanı sıfatıyla hitap etmiyorum diyen Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “ Bu bir siyasi yarış, bir parti meselesi değildir. Bu bir ülke meselesidir” dedi. Bu süreçte anayasa değişikliği tasarısını insanlara anlatmanın bir görev olduğunu dile getiren İşeri, “Neden bu aşamaya gelindi, bu değişiklik ülkeye bir şey katacak mı yoksa demokrasiyi özgürlüğümüzü mü kaybettirecek. Siyasi bir tercih yapmadan niçin böyle bir değişikliğe gidildiğini iyi tartın” diye konuştu.

ÜLKENİN BEKASI İLE İLGİLİ BİR DURUM

Gölcük esnafının ve kahvehanelerde vatandaşın referandum hakkında sorularını yanıtlayan CHP 22. Dönem Kocaeli, 24. Dönem Ankara Milletvekili İzzet Çetin, “Bu referandumla Cumhuriyet ve parlamenter sistemin dikta rejimine dönmesi kaçınılmaz bir durum. Bu Cumhurbaşkanı veya herhangi bir kişi ile ilişkili değil, siyasetin dışında tamamen ülkenin bekası ile ilgili bir durumdur” ifadelerini kullandı.

MEMLEKETE YAPILMIŞ BİR HATADIR

Çetin; “Her istediklerini yapabilecekleri güce sahipken, terörü durdurmalarına işsizliği bitirmelerine hiçbir engel yokken böyle bir dayatma başkanlık sistemiyle karşımıza çıktılar. Bu memlekete yapılmış bir hatadır. Bu kadar sınırsız bir yetki bir gün mutlaka birisi tarafından yanlış kullanılıp memleketi felakete sokabilir. Başkanlık sistemi kaçınılmaz bir şekilde ülkeyi eyaletlere ayıracak. Bir akıl 80 milyona yetmez. Ülkeyi parçalayıp kendilerine yakın kişilerle eyalet sistemiyle yönetecekler “ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.