DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir Kağıtspor’lu 200 İzci yemin etti

Büyükşehir Kağıtspor’lu 200 İzci yemin etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcileri, “İzci Yararlıdır Haftası” sebebiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu İzciler and içme töreninde buluştu. Üç aydır Kulüp bünyesinde İzcilik faaliyetlerine katılan 200 aday izci, izciliğe ilk adımı atarak izci olmaya hak kazandı. Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleşen yemin törenine Kağıtspor İzcilik Branşı bünyesinde faaliyet gösteren Akşemsettin, Albayrak, Sancak, Arslanbey, Mevlana, Aslan Çimento ve Ertuğrul Gazi izci ünitelerindeki 200 izci, Kocaeli’de faaliyet gösteren İzcilik, Gençlik ve spor kulübü başkanları ve üyelerinin yanı sıra ve eğitimci izci liderleri ,izci velileri ve Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Ömer Bahadır Özyılmaz katıldı.

HER İZCİ İÇİN BİR ZEYTİN FİDANI DİKİLECEK

Törende her izci için özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde and içen izcilerin isimlerinin yazılı bulunduğu zeytin fidanları, katılan misafirlere dağıtıldı. Dağıtılan fidanların üzerinde; “And içen izcilerimiz anısına bu fidanı dikiniz ve sevgiyle büyütünüz” yazısı dikkatleri çekti.

MEHTER MARŞINI SÖYLEDİLER

Yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen programda ergin ve oymak erkek izciler sahnede hep bir ağızdan İzci Marşları ve Mehter Marşlarını seslendirdiler. Yemin töreninin başlamasıyla beraber izciler, obalar ve ekipler halinde sahnede yerini alarak  Allah’a ve vatana karşı görevlerini yerine getireceklerine dair söz verip, and içtiler. Yemin törenine katılan eğitimci  liderleri, yeni izcilere fularlarını taktı. Törenin ardından 200 izci ve katılım gösteren izci liderleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.