DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Dörtyol’a trafik ışıkları isteniyor

Değirmendere Dörtyol’a trafik ışıkları isteniyor

Değirmendere Dörtyol’da geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan transit yolun altında kalan bölümde bulunan kavşağa trafik ışıkları yapılması isteniyor.

Vatandaşlar isteklerinin yerine getirilmesini istiyor

Dörtyol Mevkii’nde yer alan kavşak bölümüne araç sürücüleri ve vatandaşlar trafik ışıkları isteniyor. Bu mevkide bazı günler araç yoğunluğunun fazla olması kaza riskini oldukça arttırıyor. Bu durum yüzünden vatandaşlar bu bölgeye trafik ışıkları yapılmasını istiyor. Değirmendere’nin en yoğun noktalarından birisi olan Dörtyol’da trafik ışıkları artık zorunlu hale geliyor. Geçmişte bölgede yaşanan trafik kazasında vatandaşlar yaralanmış, hastanede tedavi görmüştü. Vatandaşlar trafik ışıklarının kazaları bir nebze de olsa önlediği görüşünü paylaşıyor. Sürücüler ve vatandaşlar, “Değirmendere’nin bu bölgesi oldukça yoğun oluyor. Bu da bazı kaza risklerini ortaya çıkartıyor. Bu yüzden Karayolları Müdürlüğü’nün trafik ışıkları yapmasını istiyoruz. Vatandaşların güvenliği öncelikli olmalıdır” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.