DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi dedeler torunlarını ziyaret etti

Gazi dedeler torunlarını ziyaret etti

Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs gazileri dün Özel Gölcük Ana Kucağı Kreşine ziyarette bulundular ve çocuklarla hoşça vakit geçirdiler.

Gazi dedelerden torunlarına bayrak hediye etti

Çanakkale zaferi etkinlikleri kapsamında Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs Gazileri Özel Gölcük Ana Kucağı kreşine torunlarına ziyarette bulundular. Kıbrıs gazileri ziyaret sırasında çocuklara Türk bayrağı dağıtarak çocuklara vatan ve bayrak sevgisini aşıladılar. Daha sonrasında  çocuklarla Çanakkale Zaferi ve Kıbrıs Harekatını ve nasıl kazandıklarını anlattılar.Çocuklardan Kayra anlattığı Çanakkale Savaşı ve Zaferi ile öğretmenlerinin ve gazilerimizi duygulandırdı.

Şehit ailelerine ücretsiz gazi ailelerine %70 indirim

Gölcük Gaziler Derneği Başkanı ve Başkanı Mehmet Arslan ve Kıbrıs gazileri çocuklarla güzel vakit geçirdikten sonra kreş sahibi Betül Banu Burak ve Kreşin Genek Koordinatörü Salih Demircan ile sohbet etti. 25 yıldır faaliyet gösteren Gölcük’ün en eski kreşlerinden olan özel Gölcük Ana kucağı kreşinde şehit ailelerine ücretsiz eğitim vermesinin yanı sıra şimdide gazi ailelerine %70 indirim yapıldığını bildirdiler ve gazilerimizden büyük takdir aldılar. Gölcük Gaziler Derneği Başkanı ve Başkanı Mehmet Arslan, “bu güzel haberi derneğe bağlı olan bütün gazi ailelerine bildireceğim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.