DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Grubu Aytepe’de gerçekleştirilen etkinliğe renk kattı

Gölcük Grubu Aytepe’de gerçekleştirilen etkinliğe renk kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık konusunda gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yuvacık’ın üst bölümünde yer alan Aytepe Kampı’nda sağlık için yürüyüş yapıldı. Yapılan etkinliğe Gölcük grubu da katılarak, sağlık için vatandaşları spora davet ettiler.

“Sağlığınıza önem verilmeli”

Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların daha sağlıklı bir hayat yaşamaları için spora yönlendirmek için gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ulaşım aracıyla geçtiğimiz günlerde Yuvacık Aytepe Kampında sağlık için yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra TEMA Vakfı Gölcük Sorumlusu Nermin Tol, Gölcük grubu ve vatandaşlar katıldı.

Bu yüzden de spora önem verenler her zaman sağlığa da merhaba demektedir

Çeşitli spor hareketlerinin yapıldığı etkinlikte yürüyüşe de önem verildi. Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlara, “Siz değerli vatandaşlarımızı sağlığa davet ediyoruz. Bu yüzden de spora önem verenler her zaman sağlığa da merhaba demektedir. Bugünkü etkinliğimize katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Etkinliğe katılan Gölcük grubu vatandaşlara bu türlü etkinliklere katılmak için tavsiyelerde bulunurken, ‘Sağlık için aramıza katılın’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.