DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE KALİTENİN ADRESİ İZO-TAŞ MÜHENDİSLİK

GÖLCÜK’TE KALİTENİN ADRESİ İZO-TAŞ MÜHENDİSLİK

Merkez Mahallesi, Preveze Caddesi No 23/B adresinde vatandaşlara hizmet veren İZO-TAŞ Mühendislik- İnşaat bir çok hizmet alanlarıyla farkını göstermeye devam ediyor.

Uzman kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor

İlçemizin sevilen esnaflarından İZO-TAŞ Mühendislik- İnşaat sahibi Bülent Yıldırım ve Gürkan Emlik ortaklığında Gölcük halkına kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Yıldırım ve Emlik yaptıkları açıklamada şu sözleri söyledi: “Gölcük’te geniş hizmet perspektifi ile hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşteri memnuniyet ve kaliteli hizmet bizim en önem verdiğimiz konulardır. Alanımızda uzman kadromuzla Kocaeli ve Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. PVC Membran, Bütümlü Membran, Geotekstil, Geogrid, Geoduvar, Hasır Çelik Duvar, Dekoratif Duvar, Gergi Tavan Kaplama ve Dış Cephe kaplama alanlarında kalitemizi konuşturuyoruz. Kocaeli ve Gölcük halkını İZO-TAŞ Mühendislik- İnşaat’a davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.