DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit’te salon doldu taştı AKŞENER MİTİNG GİBİ

İzmit’te salon doldu taştı  AKŞENER MİTİNG GİBİ

İzmit’te salon doldu taştı

AKŞENER MİTİNG GİBİ

Kocaeli Aydınlar Ocağı tarafından, İzmit Fuar içinde düzenlenen Milli İradeye Saygı konferansı için ilimize gelen Meral Akşener, büyük bir vatandaş kitlesine hitap etti. Salon doldu 3.500 kişinin üzerindeki vatandaş kitlesi dışarıya taşınca, konferans adeta mitinge dönüştü. Gölcük’ten de çok sayıda Ülkücünün katıldığı miting gibi konferans öncesinde Gölcüklü Ülkücüler ‘Hayır lokmaları’ dağıttılar. Mitinge Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez’in yanı sıra DHP Kocaeli eski Milletvekillerinden Halil İbrahim Artvinli, DSP eski Milletvekili Bekir Yurdagül, MHP eski Milletvekillerinden Cumali Durmuş ve Lütfü Türkkan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, MHP Gölcük eski İlçe Başkanı İsmail Eroğlu ve çeşitli partilere mensup kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

ORTALIK BİR ARA KARIŞTI

İçişleri eski Bakanlarından ve MHP eski Milletvekillerinden Meral Akşener’in İktidara sert sözlerle eleştiriler yöneltmesinin ardından, Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın ve yaklaşık 30 kişilik bir topluluk alana gelince gergin anlar yaşandı. Gölcüklü Ülkücülerin ‘Hayır lokması’ yazan pankartın indirilemeye çalışılması esnasında Akşener’i destekleyenler olaya müdahale etti. Sözlü kavga bir ara arbedeye dönüşse de Çevik Kuvvetin müdahalesiyle olaylar yatıştırıldı. Pankartı indirmeye çalışan bir grup ise göz altına alındı. Meral Akşener Kocaeli’nin bir evladı olarak görüşlerini hemşerileriyle paylaşmak istemesi için ilimize geldiğini şöyle dedi; “’Evet’ diyenler ‘Devletin bekası için evet’ diyeceklerini söylüyor. Biz tek adama ülkenin teslim edilip edilmeyeceğini Nisan ayında oylayacağız. Kocaeli aydın insanların yaşadığı bir yerdir. Olağanüstü Hal şartlarıyla referanduma gidiliyor. Biz fikirlerimizi her şartta anlatmak istediğimiz için aynı zamanda referandumun mesrurunu sağlıyoruz. Meydanı dolduran değerli hemşerilerim arasında teröristlerle aynı masaya oturan var mı? Bebek katiline Bilge Lider Sayın Öcalan diyen bir kişi var mı?” Büyük bir coşkunun yaşadığı mitinge dönüşen konferansa en yoğun katılımda Gölcük’ten yaşandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.