DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOMEK Gölcük Sergisi yoğun katılımla açıldı

KOMEK Gölcük Sergisi yoğun katılımla açıldı

2005 Şubat ayından itibaren hizmet Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KO-MEK yılsonu sergisi ile eserlerini Gölcük Halkının beğenisine sundu.

Açılış törenine yoğun katılım

Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis Üyeleri, partililer, İlçe STK ve Oda Başkanları, Daire Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, vatandaşlar ve çok sayıda kursiyerler katıldı.

Polat’ı tebrik ettiler

Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Daha sonrasında İngilizce kursunu başarıyla tamamlayan Haziran Polat isimli kursiyer kendi yazdığı şiiri okudu. Şiirin sonunda İbrahim Karaosmanoğlu ve Mehmet Ellibeş Haziran Polat’ı tebrik ederek elini öptüler.

Ellibeş, “Belediyeler şu anda altın çağını yaşıyor”

Gölcük belediye başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında 38 yıllık belediyeciliğini anlattı ve konuşmasına, “Ak Parti öncesinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. o zamanlarda hizmet vermenin çok zor olduğunu ve esnafların çoğunun belediyeye mal vermemek için sırt çevirdiğini anlattı. Daha sonrasında , “ eskiden koalisyonlarla yönetilen hükümette eğer o siyasi partinin içinde değilsen imkansızlıklar yaratılıyordu. Hizmet edemiyorduk ki Sayın Cumhurbaşkanımız Ak Parti olarak iktidara geldiğinden bugüne kadar imkanlarımız genişledi. Belediyeler şu anda altın çağını yaşıyor” dedi.

Kaymakam Altıntaş, “Bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “KO-MEK bir halk üniversitesi özellikle örgün eğitimin dışında kalan yaygın eğitimde hayat boyu eğitimin programını dahil olan bir çok vatandaşımızın yararlandığı mesleklerle ilgili bir uğraş var. Aynı zamanda çocuklarımızda bu hizmetlerden yararlanıyorlar. Zaten en keyifli iş bir insanın sosyal, ekonomik yapısında bir değişiklik meydana getiremiyorsa bunun yararı paylaşılır. Bu nedenle bu kurslarımız tüm boş zamanları değerlendiriyor ve yeni şeyler öğrenmiş oluyor. Bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karaosmanoğlu, “Tüm kursiyerleri tebrik ediyorum”

Başkan Karaosmanoğlu, “ 35 yıldan fazladır belediyenin içinde olarak söyleyebilirim ki eskiden belediyeler hizmet veremezlerdi.Hizmetin yanı sıra personeline maaş bile vermekte zorlanırlardı. Bu şehir 17 Ağustosta büyük bir deprem yaşadı. O zaman ki iktidar bize bir hafta sonra ulaşabildi. Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana bu ülkye bir şeyler yapılabildi. Belediyeleri bir araya toplayarak hizmeti tek bir yerde topladık. Eskiden siyaset tartışmadan geçilmezdi. Şimdi halkımızı dinleyen dert dinleyen bir iktidar var. Cumhurbaşkanımız bütün adımlarını teker teker aşarak geldi. Şimdi 16 Nisan’da güzel bir sonuç alacağız ve bu ilke daha güzel bir hale gelecek. Kom-ek kursunu kurduğumuz günden bugüne kadar çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu konuda emeği geçen kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Ardından Kongre Sarayına açılan sergiler protokol tarafından gezilerek, büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.