DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm yurtta olduğu gibi, ilçemizde de düzenlenecek olan bir dizi etkinlikler ile kutlanacak.

Başta Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Atatürk Anıtı’nda yapacağı kutlama olmak üzere, bugün pek çok etkinliğin yapılması planlanıyor. İlçemizdeki törenler bugün saat 12.00’de Anıtpark Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde başlayacak. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş savaşı sırasında ve Cumhuriyetin ilk yıllarında Türk kadınının azmini ve fedakarlığını dünyaya örnek teşkil edecek biçimde bularak kadınlar adına dönemin en ileri adımlarını attı. Türk kadınına verilen haklar günümüzün gelişmiş ülkelerine de emsal nitelikte olmuştur. Bu yüzden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bütün kadınlar için anlamlı ve değerlidir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ilk olarak 1975 yılında ‘Kadınlar Yılı’ olarak ilan edilmiş, 1977 yılında ise şimdiki adını almıştır. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak, bütün kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMLARI

Saat: 12.00 Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu

Saat: 12.30 Resim Sergisi Sanat Galerisi

Saat: 14.00 Kadınlar Konulu Panel Sanat Galerisi

Saat: 19.30 “Deliriyorum Ben” adlı tiyatro Kervansaray

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.