DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SBÜ KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

SBÜ KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakanlığı onaylı 1. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 14 Şubat – 27 Mart 2017 tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirildi.

Teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen sertifika programına 4’ü özel hastane , 12’ si Kamu Hastanelerinden olmak üzere toplam 16 Yoğun Bakım Hemşiresi programa katılmıştır. Program sürecinde alanında uzman hemşire ve doktorlar eğitici olarak yer aldılar. Teorik ve pratik olarak yürütülen eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, hastane konferans salonunda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi.

     Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney , Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Muhammed Coşkun Güler, Hastane Yönetimi, çalışanlar ve kursiyerlerin katıldığı tören ile sertifika töreni son buldu.

 

YORUMLAR

  1. sait faik dedi ki:

    gazetenizi her gün okuyorum.maşallah.derince hastanesi çok güzel çalışmalar yapıyor.takip ediyoruz.başarılar helal olsun sizlere