DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ULAŞIM AĞI YENİ YOLLARLA GENİŞLİYOR

ULAŞIM AĞI YENİ YOLLARLA GENİŞLİYOR

Başiskele Belediyesi’nin yeni imar yollarını açmaya devam ediyor. Açılan bu yollarla birlikte cadde ve sokaklar birbirine bağlanıyor, Başiskele’nin şanslı insanları inşaatlarını yapmaya başlıyor böylelikle yeni çağdaş, modern ve planlı yeni yaşam alanları oluşuyor.

Her gün yeni imar yollarının açıldığı mevcut yollarda iyileştirme çalışmalarının ve yine imar planları doğrultusunda yol genişletmelerinin yapıldığı Başiskele’de planlı yapılaşma ve ulaşım ağı da her geçen gün genişliyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Yatırımda Yıldız Başiskele’nin Barbaros Mahallesi’nde artan yapılaşmaya her gün yenileri ekleniyor. Bu yeni yapılaşmalar öncesinde Ulubatlı Hasan Caddesi 12 metre genişliğinde açıldı. Ekipler şimdi ise 350 metre uzunluğundaki Gürpınar Sokağın 7 metre genişliğindeki yeni imar yolunu açıyor. Yeni yol açma çalışmaları ve stabilize yol çalışmaları havaların ısınması ile daha da hız kazanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.