DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Çakır’dan SAVDES-SEN’e ziyaret

Vekil Çakır’dan SAVDES-SEN’e ziyaret

Savdes-Sen Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı olarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami ÇAKIR, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris ALP ve beraberinde gelen heyetini ağırladı.

İmre “Siyasetle işimiz yok Siyasetçiler ile işimiz var”

Savdes-Sen Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre söze başladı. Değerli Vekilim, İlçe Başkanım, Üyelerimiz ve misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Öncelikli olarak şunu söylemek isterim. Siyasetle işimiz yok ama Siyasetçiler ile işimiz var. Bizler bağımsız sendika olarak kapımız herkese açık. Aldığı yetkiyi etkili kullanan “ilk biz ziyaret ettik/ilk biz yaptık yerine, doğru işleri doğru zamanda biz yaptık” ilkesi ile hareket eden ve sorumlu sendikacılık örneği olan SAVDES-SEN olarak; üyelerimizi ve camiamızı her makam ve mevkide en iyi şekilde TEMSİL ETMEYE bu gün olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğimizi beyan ediyor, göstermelik hak savunucularına inat doğru, dürüst ve onurlu mücadelemizin hız kesmeden devam edeceği hususunu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz. Ayrıca, yakın zaman da Milli Savunma Bakanlığı yetkili sendikası unvanı ile Sayın Milli Savunma Bakanımıza yapacağımız makam ziyareti için hazırladığımız dosyamızdan bir suret, genel sorun ve talepler hakkında bilgi edinmesi amacıyla Sayın Vekilimiz Çakır’a da sunmaktan oldukça onurlu ve gururluyuz.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır teşekkür etti

Kocaeli Ak Parti Milletvekili Sami Çakır yaptığı konuşmada; 1983-1985 yılları arasında Genelkurmay Başkanlığında Sivil memur olarak çalıştım. O yıllarda yaşanan sıkıntılar hiç değişmemiş aynen duruyor. Arkadaşlar sizlerin sunduğunuz özlük hakları iyileştirilmesi dosyanızı ben bizzat Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarına ve Bakanımıza bilgi vereceğim. Sizlerin sorunlarınızın iyileştirilmesini bizde canı gönülden istiyoruz. Vekil ÇAKIR sözlerini referandum hakkında bilgi vererek bitirdi.

Gölcük Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp konuşmasında; Anlatılan sorunların biran önce çözümü noktasında Milli Savunma Bakanımızın Kocaeli’nde olması avantajından bahsederek yakında Gölcük’te, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile birlikte sendikaları buluşturup sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında ilk elden görüşme sözünü vererek sözlerini bitirdi.

Milli Savunma Bakanlığı Yetkili Sendikası SAVDES-SEN

Son olarak Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre; “Milli Savunma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı yetkili sendikası SAVDES-SEN olarak, Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet Komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının yeniden yapılanmasına destek sunduk, çalıştık, raporlar hazırladık, birilerinin nizamiyelerden bile giremediği kurumların en üst yöneticilerine sunduk, görüş verdik, birçok çalışma ile hakların iyileştirilmesini sağladık, birçok konuda da çalışma başlatılmasını sağladık. Yaptıklarımızla övündük.” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.