DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Doç.Dr.TAHİR BÜYÜKAKIN KARİYER GÜNLERİNDE

Doç.Dr.TAHİR BÜYÜKAKIN KARİYER GÜNLERİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği “Gölcük’te Öğrenci Olmak” adlı kariyer günlerine konuşmacı olarak katıldı.

Gölcük Kervansaray’da gerçekleştirilen kariyer günlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,Atatürk ve Çakabey Anadolu Liseleri katıldı.

Başarılı insan ile başarısız bir insanı ayırt eden en önemli özellik çalışmaktır

Kariyer günleri kapsamında Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi’ne konuk olan Genel Sekreter Büyükakın, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Genel Sekreter Büyükakın, “Bir işte başarılı olmak istiyorsanız o konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalısınız. Başarının sırrı çalışmaktan geçer. Sizler şu anda hayatınızda ne yapacağınıza karar vermeli ve o konu üzerinde çalışmalarınızı yoğun bir şekilde sürdürmelisiniz’’ dedi. Gölcük Kervansaray’da gerçekleştirilen etkinlikte çalışmanın en önemli faktör olduğunun altını çizen Genel Sekreter Büyükakın, “Çalışmayan insanın başarılı olma şansı yoktur. Başarılı insan ile başarısız bir insanı ayırt eden en önemli özellik çalışmaktır. Her insanın IQ seviyesi 170 olamaz, kiminin 130 kiminin 170 IQ seviyesi vardır. Ama bu sizleri başarılı veya başarısız yapmaz. Başarılı olmak çalışmaktan geçer” ifadesini kullandı.

Hayatınızdan keyif almak istiyorsanız önce büyük hedeflerinizi gerçekleştirmek için çalışmalar gerçekleştirmelisiniz

Hayatta insanların öncelikler olması gerektiğini belirten Genel Sekreter Büyükakın, “Zaman yönetimi hayatımızda etkili olan faktörlerden bir diğeridir. Önce hayatınızda öncelikleri belirlemelisiniz. Onları oluşturup, sonra yavaş yavaş diğer etkinliklerin de kendiliğinden geleceğini göreceksiniz. Hayatınızdan keyif almak istiyorsanız önce büyük hedeflerinizi gerçekleştirmek için çalışmalar gerçekleştirmelisiniz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.