DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Altıntaş trafik konusunda müjdeyi verdi TRAFİK SORUNU BİTECEK

Kaymakam Altıntaş trafik konusunda müjdeyi verdi  TRAFİK SORUNU BİTECEK

Kaymakam Altıntaş trafik konusunda müjdeyi verdi

TRAFİK SORUNU BİTECEK

6-14 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Trafik Haftası öncesinde dün Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın başkanlığında Trafik Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Altıntaş, toplantıda yaptığı açıklamada Gölcük’ün en büyük sorunlarından birisi olan trafik sorununun bitirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Gölcük’te ne yazık ki trafik konusunda sıkıntı yaşanıyor

Gölcük Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Trafik Komisyon Toplantısına üyeler katılım sağladı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, 6-14 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Trafik Haftasında Gölcük halkından trafik kurallarına uyulmasını isterken, Gölcük’te yaşanan park yasağı ihlallerini bitirmeyi hedeflediğini ifade etti. Kaymakam Altıntaş, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Mayıs’ın ilk Cumartesi günü Trafik Haftası. Gölcük genelinde trafik ihlallerinin en aza indirilmesi için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Gölcük’te ne yazık ki trafik konusunda sıkıntı yaşanıyor.

Gölcüklüler trafik görevlilerin yardımcı olmalı”

Kaymakam Altıntaş, sözlerinin devamında, Araç sürücüleri park yasağı olan alanlara araçlarını park etmemeli. Bizler vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda duyarlı davranmalarını bekliyorum. Yani Gölcüklüler trafik görevlilerine yardımcı olmalı. Biliyorsunuz ki bölgemizde par epey fazla. Bizler bu durumu önlemek zorundayız. Bizlere verilen görev neticesinde trafiğin bu sorunlarını en aza indirmeliyiz. Bu sene Trafik Haftasında ‘Uyduğumuz her trafik kuralı birbirimize duyduğumuz saygı’ sloganı ve ‘Trafiğe Saygı’ teması işleniyor. 6-14 Mayıs tarihlerinde Gölcük’te gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle trafik kurallarına uymanın önemi çocuklarımıza ve halkımıza aktarılacak. Gölcük’te hedefimiz trafik sorunlarını bitirmek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.