DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırık ızgara sürücüleri zor durumda bırakıyor

Kırık ızgara sürücüleri zor durumda bırakıyor

Körfezin incisi Gölcük’ün göz bebeği olan Değirmendere sahil giriş yolunda bulunan kanalın ızgarasının kırık olması sahilden çıkacak olan araç sahiplerini zor duruma sokuyor.

Araba tekeri girecek kadar büyük

Havaların ısınması ile yoğun geçen kış aylarında evlerinden fazla çıkamayan Değirmendereli vatandaşlar havaların her geçen gün artarak ısındığı son günlerde kendilerini sahile, çay bahçelerine atmaya başladı. Değirmendere sahilinin çıkış yolunda bulunan mazgal demirlerinin kırık olması sahilden araçlarıyla çıkan sürücüler için zor anlar yaratıyor. Tekerleğin rahatlıkla içine girecek kadar büyük olan kırık bölge çevredeki vatandaşların ve esnafın da dikkatinden kaçmıyor.

Ailelerde çocukları düşer endişesi var

Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar bu manzaralar Değirmendere’ye hiç yakışmıyor. Bizler bu yolu kullanırken çok zorlanıyoruz. Tekerlek kırık olana yere denk gelecek diye korkarak ve dikkatli geçmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız parka artık çok sık gelir oldu onlarında mazgalın üzerine basarak düşmesinden korkuyoruz. Yetkililerin biran önce kırık olan mazgal demirinin tamir edilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.