DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, VATANDAŞLARA NEDEN EVET DEDİĞİMİZİ ANLATIYORUZ

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  VATANDAŞLARA NEDEN EVET DEDİĞİMİZİ ANLATIYORUZ
02.04.2017
1.336
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

VATANDAŞLARA NEDEN EVET DEDİĞİMİZİ ANLATIYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, Avrupa ülkelerinin ülkemize aldığı tavrı konusunda düşüncelerini dile getirirken, kongre sonrası çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini dile getirdi.

“Vatandaşların ilgisinden memnunuz”

Başkan Çakır, ayrıca kongre sonrasında çalışmalarına daha da ağırlık verdiğini ifade ederek, şu sözleri söyledi: “MHP Gölcük İlçe Teşkilatı olarak referandum çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarla bir araya geliyor, MHP’nin neden Evet dediğini anlatıyoruz. Vatandaşların partimize olan ilgisi bizleri mutlu ederken, anlattığımız konulara hak vermelerini önemli buluyoruz” diyerek açıklamalarını bitirdi.

“Zamanlama çok manidar”

Geçtiğimiz günlerde başta Hollanda olmak üzere Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye aldığı tavır konusunda değerlendirme yapan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, önemli konulara değindi. Çakır, “Avrupa Devletleri evet’in çıkmasını istemiyor. O kavgaların hepsi bu duruma endeksli. Zamanlama çok manidar. 2015 Genel Seçimlerinde seçim propaganda yapan siyasi partilerimize izin veriyorlardı da şimdi mi izin vermiyorlar. Türkiye’de kullanılan cemaat ve Işid’ın ayaklarının kırılması bunları rahatsız etti. Şiddetle kınıyorum. Bu süreçte bütün siyasi partiler programlarını iptal ederek, dik bir duruş sergilediler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.