DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PRESTİJ SOKAK PROJESİ HIZ KAZANDI

PRESTİJ SOKAK PROJESİ HIZ KAZANDI
23.04.2017
1.019
A+
A-

PRESTİJ SOKAK PROJESİ HIZ KAZANDI

 

Gölcük Belediyesi tarafından ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünüm kazandırılan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak’tan başladı. Büyük titizlikle 38. Sokak’ta ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan çalışmalar sonunda, Gölcük hanesine bir prestij sokak daha kazandırmış olacak.

 

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve güzelleşen ilçemize, yeni bir Prestij Sokak daha eklenmek üzere, Gölcük Belediyesince ilçe merkezinde belli başlı sokak ve caddelerine yapılan, estetik görünümü oldukça şık olan, Prestij Sokak uygulamalarına bu yıl, Merkez Mahallesi 38. Sokak’tan başladı. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, hafta başında sokak esnafıyla yaptıkları toplantı ve ardından yapılan ölçümler sonrasında start verdiler.

 

60.sokaktan başlayan kazma işi, 61.,62.38. sokaklar ile 20. Sokağın başına kadar devam edecek. Yaklaşık 2 aylık bir süre içinde bitirilmesi planlanan sokakta, 1.5 metre genişliğinde çift şeritli trafik akışı, ortada refüj ve yolun her iki kaldırımında, dekoratif Led aydınlatma direkleri bulunacak. Prestij Sokak uygulamasının ardından, trafik ve park açısından oldukça sıkıntılı olan sokaklar nefes almış olacak.

 


 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.