DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SÜRÜCÜLER ALLAHA EMANET

SÜRÜCÜLER ALLAHA EMANET

Geçtiğimiz gün D-130 Karayolu’nda seyir halinde giden bir kamyonet görenleri adeta şaşkına çevirdi. Kasasına kapasitesinin çok üstünde yük koyulan kamyonet diğer araç sürücülerini de tehlikeye attı.

Bu durumu Gölcük’te görmek üzücü

Gölcük’ten İzmit istikametine giden bir kamyonet kasasındaki fazla yükler ile dikkat çekti. Vatandaşlar D-130 Karayolu’nda gördüğü bu manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, tepkilerini dile getirdiler. Bazı vatandaşlar ve araç sürücüleri, “Kamyonetin kapasitesini aşan yükle trafikte ilerlemek diğer araçları da tehlikeye atmak demek oluyor. Bu durumu Gölcük’te görmek üzücü. Bu kamyonet Allah korusun ya devrilse bu yoldaki durumu hiç düşünemiyorum.Allah tüm sürücüleri bu tip araçlardan korusun” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.