DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yalı evlerinde sona yaklaşıldı

Yalı evlerinde sona yaklaşıldı
23.04.2017
1.010
A+
A-

Yalı evlerinde sona yaklaşıldı

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere’deki en önemli ve büyük projesi olan Yalı evlerinde evler teker teker bitmeye başladı.

12 adet temsili ev ve cami yapılıyor

Tarihi dokusuna uygun biçimde yapılan evler ilçemize de turizim anlamında büyük ölçüde katkıda bulunacak. 12 tane temsili binanın ve bir caminin bulunduğu alan yerli ve yabanci bir çok turistimizin ziyaret edeceği noktalardan biri olacak. Yalı evlerinin dış görünüşü kadar iç dekorasyonuda tarihi dokusunu kaybetmeden dizayn edilmiş. Evlerin iç kısımlarında her yer ahşap kaplama.

Yaz sonuna kadar bitmesi planlanıyor

Gölcük Belediyesininin uzun zamandır üzerinde çalıştığı projede tarihi evler ve camide sona yaklaşıldı. Gül Aş İnş. Harf. Hak. İthalat ihracaat San. Tic. Ltd. Şti.’nin üstlendiği ve Ali Reyhan Esen’in mimarlık yaptığı Tarihi evlerin bir tanesi iç ve dış çalışmasında sona gelindi. Diğer binalarında büyük ölçüde bitmiş olduğu gözlerden kaçmıyor. 5.714.482.89 Türk Lirası ile ihale edilen yalı evlerinin yaz sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

30 odalı otel hizmete açılacak

12 temsili binanın olduğu Yalı evlerinden deniz kenarındaki bina 30 oda kapasiteli otel olarak inşaa edildi. Yerli ve yabancı bir çok turisti ağırlayacak olan otel ve diğer binalarda çalışmalar son hız devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.