DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

390 GRAM PİDE 2,50 TL

390 GRAM PİDE 2,50 TL

Ramazan Pidesinde fiyatlar belli oldu

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, günlerdir merak konusu olan Ramazan Pidesi fiyatının belli olduğunu ifade etti. Başkan Kocaman, 390 gram pidenin 2,50 TL’den, 780 gram pidenin ise 5 TL’den satılacağını Gölcük halkına duyurdu.

Kocaman, “Fiyatları halkımızı göz önünde bulundurarak belirledik”

Başkan Kocaman, “Kocaeli Fırıncılar Odamızın Kocaeli Esnaf Odası Birliğine pide fiyatlarının belirlenmesiyle alakalı vermiş olduğu talep 355 gram 2,50 TL’den satılması olarak teklif sunulmuştu. Dün Kemal Kaya Başkanlığında yapmış olduğumuz ramazan pide fiyatlarının çevre illerden almış olduğumuz değerlendirmeler sonucunda Kocaeli ilinde tüm ilçelerde dahil olmak üzere 390 gram pidenin 2,50 TL, 780 gram pidenin 5 TL olmasına karar verildi. Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük’te de fırıncılarımızın da kullandığı girdi fiyatlarına yoğun bir zam geldi. 60 TL un çuvalı 80 TL üzeri oldu. Kullanılan diğer girdi ve işçi fiyatlarının da artacağı göz önünde bulunuldu. İnce eledik sık dokuduk. Ne halkımıza zarar verecek konumda oldu ne de fırıncılarımız zarar görecek oldu. Ramazan itibariyle bu fiyatlar uygulamaya geçilecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.