DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ankastrevim.com’a müşterilerinden tam not

Ankastrevim.com’a müşterilerinden tam not

Türkiye’de ankastre ürün satışı konusunda en çok tercih edilen online mağaza Ankastrevim.com, marka değeri sürekli yükselen, Türkiye’nin her bölgesinde sorunsuz ve güvenli alışveriş imkanı sunan bir portal haline gelmiş durumda.

Kurucuları Ahmet Coşkun ve Ali Kemal Coşkun, her geçen gün yeni iş ortakları ve alanında başarısını kanıtlamış markaları bünyelerine katarak, güvenli internet satış mağazası Ankastrevim.com ile tüm Türkiye’ye sorunsuz ve hızlı alışveriş deneyimini yaşatıyor.

Uzman destek ekibi sayesinde çağrı merkezleri üzerinden müşterilere kesintisiz bilgi ve destek veriliyor. Ürünlerle ilgili merak edilenler, ankastre tercih ederken dikkat edilmesi gereken noktalarda yönlendirici ve bilgilendirici olmaya özen gösteriyorlar.

Hizmet kalitesi ve güvenli alışveriş ortamı ile müşterilerinden olumlu notlar alan firma, hizmet kalitesini her geçen gün arttıracak ve %100 müşteri memnuniyeti sağlayacak yatırımlarına devam ediyor.

Ankastrevim, bünyesindeki Silverline ankastre, Esty ankastre ve Schock granit evye markalarının yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Miele beyaz eşya, Teka ankastre ve evye, Ukinox çelik evye, Blanco granit ve çelik evye, Insinkerator çöp öğütücüsü, Liebherr  buzdolapları ve derin dondurucu ürünlerini bünyesine kazandırmıştı. 2016 -2017 yılında ise Hoover ankastre ürünler, solo ürünler ve ev elektroniği kategorisinde bir çok ürünün yanında 85 yıllık geçmişi olan Fakir Hausgerate elektrikli ev aletlerini de bünyesine kattı.

100 yılı aşkın geçmişi olan Hoover, günümüzde öne çıkan modern ve kullanışlı ankastre ürünleriyle çok tercih edilen ve tavsiye edilen bir marka. Oldukça cazip kampanyalarla ankastrevim.com sitesinde satışa çıkarılmış durumda.

Ankastrevim, internet sitesi üzerinden yapılan satışların yanı sıra, Kocaeli ilinde faaliyette olan Silverline, Teka, Hoover ve Lanova mağazalarıyla müşterilerine birebir hizmet vermekte, ürün çeşitliliği ile müşterilerin memnuniyetini kazanmaya devam etmektedir.

Hizmet verdiği sektörlerde kısa zamanda müşterilerinin ve iş ortaklarının güvenini kazanmış Ankastrevim, alışveriş öncesi ve sonrası hizmet ve destekleriyle siparişin her noktasında tüketicinin yanında. Her ihtiyaca uygun ürünler ve size özel çözümler ile keyifli bir alışveriş deneyimi için www.ankastrevim.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.