DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

FİNALDE RAKİP ALTAY

FİNALDE RAKİP ALTAY

Kocaelispor güle oynaya finalde

 

  1. Lig için geçtiğimiz gün Ankara Demirspor ile rövanş maçında karşılaşan Kocaelispor rakibini 2-0’lık skorla yenerek adını finale yazdırdı. Temsilcimizin Final’deki rakibi Altay oldu. Maç 14 Mayıs Pazar günü Antalya Arena Stadı’nda oynanacak.

İlk gol Sinan’dan geldi

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu pozisyonlarla rakibine üstünlük kurdu. İlk 15 dakikadan sonra rakip takım kalemize gelmeye başladı. Bu durumu iyi değerlendiren Kocaelispor eline geçen fırsatı kaçırmadı. Maçın 31. dakikasında Hamza’nın akıl dolu pasında Sinan golü yaparak temsilcimizi deplasmanda 1-0 öne geçirdi ve final yolunda büyük fırsat yakaladı. İlk yarının son dakikalarında Ankara Demirspor kalemizde çok tehlikeli oldu ve beraberliği kaçırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin üstünlüğü ile bitti.

Ali Keten durumu 2-0’a getirdi

Maçın ikinci yarısı ev sahibi takımın kontrolünde geçti. Kalemizde baskı kuran Ankara Demirspor takımı savunmamızın dikkati sayesinde bir türlü aradığı gole ulaşamadı. Temsilcimiz deplasmanda son bölümü skor üstünlüğü ile girdi. Ankara Demirspor karşılaşmada gol bulmak için kalemize geldiği sırada kırılma anı yaşandı ve rakibin tehlikeli atağını kurtaran Can Emre, taraftardan büyük alkış aldı. Bu atağın hemen ardından rakip defansı bir kişiyle yakalayan Kocaelispor’lu futbolcular Ali ile durumu 2-0’a getirerek, finalin kapısını ardına kadar açtı. Temsilcimiz bu gol ile büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz ilimize final bileti ile döndü.

Finalde rakip Altay oldu

Kocaelispor’un finaldeki rakibi Altay oldu. Karşılaşma 14 Mayıs 2017 Pazar günü Antalya Arena Stadı’nda oynanacak. Temsilcimiz karşılaşmadan galip ayrılırsa 2. Lige çıkacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.