DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu gerçekleştirildi

Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı.

Yarışlara Bolu, Eskişehir, Ankara, İzmir, Ödemiş, Turgutlu, Kütahya, Sapanca, Nazilli, Bursa, Konya, Afyon, Gölcük, Değirmendere bölgelerinden at yarış sahipleri iştirak etti.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı.

YAĞMUR YARIŞ HEYCANINA ENGEL OLMADI

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapılan, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları D.Dere Koşusunda Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar, İthal atlar, Köylü Dörtnal ve İkili Taylar olmak üzere 10 dalda yapıldı. Yağmurlu havaya rağmen kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği yarışlar çok çekişmeli geçti.

DEĞİRMENCİ “YARIŞLARA İLGİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR”

Yarışmalar öncesinde yarışmaları izlemek üzere gelen Davetli, Misafir ve Vatandaşlar ile Tüm Yarışmacılara hitaben bir konuşma yapan Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizlerde bu sevince bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için güzel çalışmalar hazırlıyoruz. Güzel vatanımın her bir yöresinden gelip bu yarışlara iştirak eden tüm yarışseverlere teşekkürlerimi arz ediyorum. Gördüğünüz üzere karşı tarafta eksiğimiz olan bir binayı da inşa ettik. Bu bina hem yarışa gelen atlarımızın, hemde uzak yörelerden gelen atlarımızın konaklayacağı bir yer olarak hizmet vermeye başladı. Ayrıca at binicilik eğitimi almak isteyen gençlerimiz için de bir tesis kurulmuş oldu. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Yarışları izlemek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve yarış severler izledi.

Oldukça heyecan uyandıran ve nefes kesen yarışmalar sonunda, dereceye giren atlar;

BAŞATLAR

1-Hüsamettin Küçükmeral- Konya

2-Bacıoğlu İnşaat- Gölcük

3-İsmail Oka- Afyon

 BAŞALTI ATLAR

1-Süleyman Avcı – Bursa

2-Adnan Burgaz – İzmir

3-Tecelli Ersoy – İzmir

 

BÜYÜKORTA ATLAR

1-Cemil Ar – Bursa

2-Salih Şimşir – Bursa

3-Sermet Kuda – Balıkesir

KÜÇÜKORTA ATLAR

1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya

2-Ali Kora – Side

3-Mehmet Ellibeş – Gölcük

 4’LÜ TAYLAR

 

1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya

2-Murat Külemmenoğlu – Ankara

3- Mehmet Barut – Bursa

 3’LÜ TAYLAR

1- Murat Külemmenoğlu – Ankara

2- Selahattin Gözen – Kütahya

3- İsmet Yıldırım – Eskişehir

 İKİLİ TAYLAR

1-Mehmet Kuş – Gölcük

2- M. Kaan Uzer- Gölcük

İTHAL A GRUBU

1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya

2-Ergüven Sevim – Gölcük

 KÖYLÜ DÖRTNAL

1-    Engün Kesdoğan – Gölcük

2-    Engün Kesdoğan – Gölcük

3-    İmrah İlek – Sapanca

DESTE BİRİNCİ

 

Zafer Çavuşoğlu – Gölcük

Aşçı Halil İbrahim – Kütahya

Ahmet Altın – Bursa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.