DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Köylü Pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor

Köylü Pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor
28.05.2017
1.020
A+
A-

Köylü Pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor

Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar gelip kendi ürettikleri ürünleri satmaları amacıyla açtığı Köylü Pazarı havaların ısınması ile her geçen gün kalabalıklaşıyor.

Sebzesi yetişen köylü pazarına geliyor

Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar için açmış olduğu köylü pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor. Gölcük’ün köylerinde kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri toptan vermek yerine kendileri satmak isteyen köylüler kendilerine ayrılan bu alanda satış yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Mevsimine göre yetişen meyve sebzeler köylü pazarında

Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığımız ve kendi bahçesinde yetiştirdiği erik ve kirazları kendi satan Seher Bahadır ve kayınpederi Ali İhsan Bahadır’a komşu olarak Salih Fil’de satış yapmaya başladı. Salih Fil Yeniköy’de kendi bahçesinde yetiştirdiği araka, maydanoz, dereotu ve kara lahana ile satış yapmaya başladı. Salih Fil, belediyemiz çok güzel bir hizmet sunmuş bizleri düşünerek çok güzel bir uygulama başlatmış. Bizlerde belediyemizin bu güzel düşüncesine karşılık verdik ve satışımızı yapmaya başladık. Şimdilik bu ürünlerimle satışa başladım. Şu anda teze fasulye, domates ve salatalık gibi sebzelerimi ektim yetişmesini bekliyorum. Onları da Allah nasip ederse getirip burada satmak istiyorum. O kadar zahmet çekiyoruz. Toptan vermek bize hiçbir şey kazandırmıyor. 20 yıldır bu işi yapıyorum. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağustos’a kadar buradayım Allah nasip ederse sonra 1 ay fındık toplamaya gideceğim, sonrasında yine burada satışa devam edeceğim inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.