DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Öğrencilerin artık dikili bir ağacı var

Öğrencilerin artık dikili bir ağacı var

Öğrencilerin artık dikili bir ağacı var

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile birlikte, “Dikili Bir Ağacım Var” sloganı ile Uğur Mumcu ve Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileri, önceki gün Hasanayn Köyü’nde 200 fidan dikti. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Hasaneyn Köyü Muhtarı Şaban Saral ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı

 

HASANEYN’E 200 FİDAN DİKTİLER

İlçemiz Gölcük’te, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile birlikte, “Dikili Bir Ağacım Var” sloganı ile 200 fidan toprakla buluştu. Orman Haftası nedeni ile Hasaneyn Köyü’nde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Hasaneyn Köyü Muhtarı Şaban Saral, Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Mehmet Çakır ve Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdürü Halit Erdoğan ile öğrenciler, toplam 200 fidan diktiler. Eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte çocuklar hayatlarında ilk kez ağaç dikerken gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi.
PROTOKOLÜN DE BİR DİKİLİ AĞACI VAR

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Kaymakam Altıntaş, “Böylesine önemli bir haftada çocuklarımız ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik beni de çok mutlu etti. Yıllar sonra belki de kendi çocukları ile birlikte buraya geldiklerinde, ‘bu ağaçları bizler dikmiştik’ diyecekler. O ağacın gölgesinde oturup soluklanacaklar. Bizim öncelikli amacımız, çocuklarımıza bu bilinci sağlamak ve onlara doğa sevgisini aşılamak” dedi.

Daha sonra fidanları toprakla buluşturan öğrenciler, programa katılan protokol ve okul müdürleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törende, protokol de kendi fidanlarını dikerek, “Artık bizim de bir dikili ağacımız var” esprisini yapmaktan geri kalmadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.