DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yatağa bağlı yaşayan Şükran Salas’ın bakıcıya ihtiyacı var

Yatağa bağlı yaşayan Şükran Salas’ın bakıcıya ihtiyacı var

Gölcük’lü Nurettin Helvacı, geçtiğimiz gün Gazetemize gelerek 17 Ağustos 1999 Depreminde yıkılan evlerinin enkazında kalan ve omuriliğinin zedelenmesi nedeniyle 18 yıldır yatağa mahkum yaşayan Şükran Salas için acil bakıcıya ihtiyaç olduğunu, yetkililerin Salas, için bakıcı bulmalarına destekte bulunmalarını istedi.

Şükran Salas, 18 yıldır yatağa bağlı halde yaşıyor

Asrın Felaketi 17 Ağustos 1999 depreminde enkazda kalan ve 18 yıldır yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Şükran Salas, Karamürsel’de ikamet ediyor. Geçtiğimiz gün Gazetemize gelen Nurettin Helvacı, Salas için bakıcıya ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, yetkililerden destek bulunmalarını istedi. Helvacı, “Karamürsel’de 17 Ağustos depreminde enkazdan çıkarılan ve omuriliğinin zedelenmesi nedeniyle 18 yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şükran kızımızın bir bakıcıya ihtiyacı var. Temiz, işine sadık bir bakıcı Şükran kızımızın yüzünü güldürecek. Yetkililerden de bu konuda destek bekliyorum. Yardımcı olabilecekler 0 536 838 11 44 numaralı telefonumdan bana ulaşabilirler. İnşallah en kısa zaman Şükran kızımıza bir bakıcı bulabiliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.