DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Spor Yönetiminden Nezaket ziyareti

Gölcük Spor Yönetiminden Nezaket ziyareti

Geçtiğimiz ay tekrar Gölcük Spor Kulüp Başkanı seçilen Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu heyeti, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Kulübe yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yapılan seçimlerle tekrardan göreve seçilen Başkan Ahmet Şahin ve beraberinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcük Spor Başkanı Ahmet Şahin yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tek tek tanıttı. Şahin bundan sonraki süreçte Gölcük Sporu hak ettiği en iyi yere taşımak için yönetici arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını belirterek bu süreçte de Gölcük Belediyesinin destek ve yardımlarını beklediklerini söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Göreve tekrar seçilen Ahmet Şahin arkadaşımızı ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah el ele vererek Gölcük Spor’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Şu anki spor sahamızın daha modern bir tesis haline gelmesi anlamında da gerekli girişimlere ve çalışmalara başlamış durumdayız. Gölcük’lü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcük Spor’a sahip çıkmalarını ve desteklemelerini rica ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.