DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş’in esnaf ziyaretleri memnuniyet yaratıyor

Başkan Ellibeş’in esnaf ziyaretleri memnuniyet yaratıyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gölcük çarşı esnaflarının iş yerlerini ziyaret eden Başkan Ellibeş, esnaflarımızla ve yolda karşılaştığı vatandaşlar ile sohbet edip, hayırlı işler temennisinde bulunurken, diğer taraftan onların sorunlarını da dinleyerek çözüm buluyor.

Başkan Ellibeş’in yapmış olduğu ziyaretlerden oldukça memnun olan Çarşı Esnafları, İlçe genelinde caddelerin görsel güzellik kazandırılarak yoğunluğunun artırılmasına, yeni düzenleme ile farklı bir çehreye kavuşturulmasından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe genelinde halka hizmet veren tüm Esnaflarımızın müşteri memnuniyetini her açıdan benimsemeleri şart. Güler yüzlü hizmet anlayışı içinde Gölcük halkının arzu ettiği ve ihtiyaç duyduğu ürünlerin hem tanıtımını hem de satışını yapan tüm Esnaflarımızın alışveriş alışkanlığına uygun hareket etmeleri halkımız tarafından takdir edilmekte. Sizlerde bu yönde hizmetlerinizi geliştirdiğinize şahit oluyoruz, diyerek İlçe genelinde eksikliği hissedilen tüm konuların çözümünü birlikte hareket ederek başarmak en büyük temennimiz, diyerek dün olduğu gibi bugünde Esnafımızla birlikte olmanın önemini vurguluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.