DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim teşkilatlarımız kardeşlik teşkilatıdır”

Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim teşkilatlarımız kardeşlik teşkilatıdır”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığının düzenlediği teşkilat bayramlaşmasına katıldı. AK Parti’nin insanı yücelten bir felsefeyle kurulduğunu ve yoluna bu şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığının düzenlediği teşkilat bayramlaşmasına katıldı. Ramazan’ın rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, bizim teşkilatlarımız kardeşlik teşkilatıdır diyerek bir selamla konuşması gerçekleştirdi. İnandığımız değerlere uymayan hiçbir davranışın içerisinde olmamalıyız hatırlatması da yapan Karaosmanoğlu, “Teşkilat içerisinde olan kardeşlerimizi seveceğiz. Ne kadar birbirimize karşı sevgimiz ve değerimiz olursa, Rabbimizde o kadar bize değer verir” dedi.

“MİLLETE EFENDİ DEĞİL HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK”

Büyükşehirde 13 yılının geride kaldığını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Teşkilatlar olarak bizler millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Bu anlayışla çalışmaya hizmet üretmeye devam ediyoruz. Allah razı olsun Başkomutanımızdan, Genel Başkanımızdan. Rahatlığına düşkün bir insan değil. Gecesini gündüzünü tüm insanlığın onuru için çalışarak geçiriyor. Bize de yakışan onun yardımcısı olmak. Halkımıza hizmet etmek, onun enerjisini azaltacak işlerde bulunmamak gerekiyor. Darıca ilçemiz bugüne kadar tüm seçimlerde bizlere destek verdi. Darıca’da hep birinci parti olduk. Bize de yakışan bu desteği veren millete yakışanı yapmak, hizmet etmektir” diye konuştu.

“BU DAVA RABBİMİZİN RIZASINI KAZANMA DAVASIDIR”

Siyasi propagandanın sadece sözle değil davranışlarla, çalışmakla ve hizmet etmekle olacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “İşimizle, ailemizle, arkadaşlarımızla velhasıl hayatın her safhasında Müslüman’a yakışan bir şekilde onurlu bir davranış sergilememiz ve yaşamamız gerekmektedir. Bu dava kuru bir particilik davası değildir. Bu dava Rabbimizin rızasını kazanma davasıdır” ifadelerini sarf etti. İnsanı yücelteceğiz ki devletimiz yücelsin sözünü de hatırlatan Karaosmanoğlu, “Bizim teşkilatımızın amacı da budur. Halkımız onurlu ve şerefli bir hayat yaşasın diye bu teşkilatlarda görev alıyoruz. Bu Belediye içerisinde ki veya bir şirkette ki yönetici ile çalışan ve sosyal hayatın içerisinde ki yer alan her birey için de geçerlidir. AK Parti insanı yücelten bir felsefeyle kurulmuştur” şeklinde konuştu.

“1000 DÖNÜMLÜK ASKERİ ALAN HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAK”

Dünyanın neresinde bir acı varsa orayla ilgilenen bir Türkiye var diyen Karaosmanoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bizim dedelerimiz balkanlar başta olmak üzere birçok coğrafyaya medeniyet götürdü. O diyarlara sömürü değil, adalet, huzur ve hizmet götürdü. Bu teşkilatlar da o ecdadımızın anlayışındadır. Bakınız Darıca’da hizmet noktasında önemli mesafeler aldık. Darıca’da ki 1000 dönümlük askeri alanı devir aldık. Orayı Darıca ilçemizin ve bölge insanımızın kullanımı için planlayacağız. Bir bölümünde eğitim alanı oluştururken, kalan büyük bir alanı da koruyarak halkımızın dinleneceği alan olarak değerlendireceğiz. Denizimizi de güzel bir hale getireceğiz. Darıca teşkilatlarımızdan ve insanımızdan memnunuz. Önümüzde ki aylarda ilçe seçimleri olacak. İstişareler olacak, şunun bunun adamı olmadan seçimler yapılacak. Seçilecek başkanımız teşkilatlarımızın adamı olsun.”

“HALKIN YANINDAYIZ, HAKTAN DA ASLA AYRILMAYACAĞIZ”

Particilik ve siyaset zor bir iştir diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Siyaset, sabır ve azim isteyen bir görevdir. Geriye baktığımızda geçmişin o büyük partilerin tabelaları günümüzde dahi kalmadı. Neden kalamadılar günümüze sorusunun cevabı, halktan kopmuş olmalarıdır. AK Parti olarak biz halkın yanındayız, haktan da asla ayrılmayacağız. Cumhurbaşkanımız garibi gözetin, fakiri, engellileri asla ihmal etmeyin diyor. Şehit ve gazi ailelerini ziyaret edin hatırlatmasını yapıyor. Bu vesileyle bir kez daha ifade etmek isterim ki teşkilatlar olarak bu gibi ziyaretleri daha çok yapalım. Hastalarımızdan alacağımız dua bizlere yeter” ifadelerini sarf etti.

“DARICA’DA METROYU BAŞLATACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden de bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Bakınız Kocaeli’de su musluktan içilir. Yer altı ve yer üstü hizmetlerimiz her geçen gün devam ederken, eksikliklerimizi gideriyor vatandaşımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük su kontrol Laboratuvarımızı hizmete aldık. Bakınız Darıca’da büyük bir tünel kazıyoruz. Eskihisar’dan geliyor askeri alanın altından geçerek kanalizasyon atıklarını tünelle arıtma tesisimize aktaracağız. Büyük bir yatırım gerçekleştiriyoruz. 30 Milyon liraya yaklaşan değeriyle Darıca ilçemiz için büyük bir kazanım olacak. Arıtma tesislerimiz şehirciliğin olmazsa olmazıdır. Bu çalışmayla denizimiz pırıl pırıl olacak. Şunu da ifade etmek isterim ki Belediyecilik açısından en önemli diğer bir unsur ulaşımdır. Bu nedenle Darıca’da metroyu başlatıyoruz. Darıca’dan Gebze’ye oradan Çayırova ve son olarak OSB’lere metroyu götüreceğiz. Bu büyük projeyi kendi imkânlarımızla yapacağız. İzmit’te ki projeyi de devletimizle birlikte yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.