DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden İsmet Ormancı’ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden İsmet Ormancı’ya hayırlı olsun ziyareti

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetim kurulu geçtiğimiz gün yeni göreve gelen Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmet Ormancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yılmaz Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmet Ormancı’ya hayırlı olsun ziayeti

Gölcük Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetiminden Hakan Bıçakçı ve Ayşe Dışpınar katıldı. Ziyarette Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmet Ormancı’ya yeni görevinde başarılarının devamını diledi. Yılmaz, “ Gençlik Hizmetleri olarak gerçekleştirdiğiniz faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Çok güzel hizmet sunuyorsunuz. Özellikle çevredeki vatandaşlar merkezi tercih etmesi bizi çok mutlu ediyor. Yeni görevinizde başarılarınızın devam etmesini dileriz” dedi.

Merkez vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmet Ormancı Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ormancı sözlerine, “ Gençlik Hizmetleri olarak çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Bizi yakından takip etmeniz beni çok mutlu etti. Merkezimiz dediğiniz gibi çevredeki vatandaşlar tarafından çok talep görüyor. Özellikle ramazanda ev hanımları iftardan sonra spor yapmaya geliyor. Vatandaşların bu ilgisi bizi çok sevindiriyor” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.