DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’nde Bayram Sevinci

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’nde Bayram Sevinci
27.06.2017
967
A+
A-

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’nde Bayram Sevinci

Ramazan Bayramı kapsamında hediye edilen bayramlıklarla, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü bir kez daha güldüren Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Biz de bugün bayramlık niyetine, ihtiyaç sahiplerine hurma, kıyafet ve ayakkabı hediye ettik

Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıb Yılmaz, “Bayram bir sevinç ve neşe günüdür. Yüce duyguların coştuğu, sevgi ve saygı, hislerinin müminler arasında alabildiğine canlandığı güzel günlerden biridir. Bayram günüyle birlikte yardımlaşma ve kaynaşmanın son sınırına varılır. Biz de bugün bayramlık niyetine, ihtiyaç sahiplerine hurma, kıyafet ve ayakkabı hediye ettik. Halkımız yaptığı yardımlarla dağıtılan bu hediyeler, bir yetimi, bir ihtiyaç sahibini daha sevindirdi. Rabbim de onları kendi hazinesinden sevindirsin inşallah. İhtiyaç sahibi, yetim ve çocuklarımızın bir çift sözü vardı; “Teşekkür ederiz.” Samimi, yürekten gelen mazlumun sözü bu. Bunu duymak, bu mutluluğa vesile olmaktan çok memnunuz. Allah tüm hayırseverlerin bağışlarını kabul etsin inşallah. Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.” şekilde ifade etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.